LACEnano tattoo talk bij Sloveense tattoo conventie
LACEnano tattoo talk bij Sloveense tattoo conventie

LACEnano tattoo talk bij Sloveense tattoo conventie

Ons team heeft wat tijd nodig gehad om weg te zijn van het kantoor en de nieuwe serie machines die we gaan bouwen en hallo te zeggen tegen sommige mede-tattoo-artiesten op de Sloveense tattoo-conventie in april. We hadden de gelegenheid om in te checken met onze PRO teamartiest Marco Rosa en zie ook andere tattoo-artiesten tatoeëren met LACEnano-machines, waaronder Miloš Krsmanović van Zwarte tatoeage en Uroš Šobot van Tattoo studio Amunet.

We vroegen hen waar ze voor het eerst over LACEnano hebben gehoord en wat de voordelen zijn die ze zien bij het tatoeëren ervan.

We hebben Marco ontmoet op de tattoo-conventie van Maribor en hij was erg geïntrigeerd met onze machines. Sindsdien is hij ons PRO-teamlid. Hij vertelde ons echter dat dit niet de eerste keer was dat hij over onze tattoo-machine hoorde: "Ik las erover op een aantal van de websites en besloot om het uit te proberen nadat ik het team had leren kennen."

"Ik werk bij Red Skink tattoo studio in Monfalcone en mijn collega's met wie ik werk, probeerden het eerst, dus het kostte me enige tijd om het in de hand te houden en een goede feedback te krijgen. Toen ze het probeerden, wisten ze het niet echt zeker, maar vanaf het begin vond ik het echt leuk om ermee te werken aan schaduwen en kleurenpakken. Het is een snelle en krachtige tattoo-machine. Je voelt bijna alsof het op zichzelf werkt door het lichte en effectieve effect. Ik gebruik het echter nog niet voor voering en pas het niet vaak aan. Ik laat de installatie gewoon staan ​​zoals hij is, steek hem in het stopcontact en ik ben klaar om te gaan! "

Bekijk tatoeages van Marco: Facebook | Instagram


Miloš hoorde voor het eerst over LACEnano van een mede-tattoo-artiest: "Hij vertelde me dat er een nieuwe tattoo-machine op de markt is en dat hij de bouwer kent, dus ik was geïnteresseerd om het uit te proberen."

"Ik was op zoek naar een tattoo-machine die een soepele rotatie mogelijk maakt. Ik ben gewend aan spoelen en ik heb ze vrijwel altijd gebruikt, maar door hun gewicht begin je je pols behoorlijk te kwetsen na 6, 8 of 12 uur tatoeëren. Na het uitproberen van verschillende tattoo-machines en LACEnano, wist ik dat dit het was. De armbar loopt veel als een spoel en dit is wat ik zocht. Ik hou van de manier waarop ik het snel kan aanpassen voor voering, zonwering, kleurverpakking, zachte arcering ... wat ik maar wil! Eigenlijk was ik op zoek naar iets kleins en compacter omdat ik gemakkelijk mijn apparatuur wil kunnen vervoeren - wat je op de tattoo-conventie ziet, zie je in de studio; Ik pak in feite de helft van mijn tattoo studio in en neem hem mee. "

Bekijk tatoeages van Miloš: Facebook | Instagram


Viva voce of mond-tot-mondreclame leek ook bij Uroš aanwezig te zijn: "Ik heb een vriend in mijn geboortestad die me vertelde over iemand die in de buurt een nieuwe tattoo-machine bouwde. We gingen zitten voor een kop koffie en bespraken het. Ik zag de tattoo-machine voor het eerst en kreeg er meer over te horen. "

"Om eerlijk te zijn waren mijn eerste indrukken gemengd. Het was een kleine tattoo-machine en ik stond er nogal sceptisch tegenover. We besloten echter om samen te werken, we ontmoetten elkaar in de tattoo-studio van mijn mentor en maakten daarna een aantal promotievideo's. Na het uitproberen van de LACEnano was ik aangenaam verrast en in het algemeen gelukkig met de tattoo-machine zelf. Het is geweldig voor zachte schaduwen, maar ik ben er nog niet mee in staat om fijne dunne lijnen af ​​te werken. Sinds mijn tatoeagestijl voornamelijk in realisme gebruik ik het voor schaduw, kleurverpakking en sterke, gedurfde lijnen waar nodig, maar al met al vind ik het heel leuk. "

Bekijk tatoeages van Uroš: Facebook | Instagram

Loading ...